logo

For bevarelse af naturressourcer og skønhed i vores skove i dag er behandling af genbrugsmaterialer. Når alt kommer til alt, kan du organisere en rentabel og nødvendig forretning ikke kun ved at producere et eller andet produkt, men også ved at tage affald. Især betragtes genbrug af affaldspapir som en virksomhed som en meget lovende retning. På trods af det faktum, at antallet af sådanne genstande i de senere år har forøget dem, men ikke nok. Fordelene og ulemperne ved denne virksomhed, hvordan man lykkes i udviklingen af ​​affaldspapirindsamlingspunkter, vil blive diskuteret nedenfor.

Perspektivitet og rentabilitet af virksomheden

I vestlige lande har genbrug af genanvendt materiale længe været veletableret. Folk er vant til at adskille affald i forskellige containere, og børn har undervist dette fra en tidlig alder. Vi må tvinge befolkningen til at bringe unødvendigt papir til modtagelsescentret til en vanskelig sag på grund af den veletablerede opfattelse, at hvis en person giver op, har han en dårlig økonomisk situation. Derfor går de fleste af de nødvendige råvarer, der kan genanvendes, til losseplads.

Under hensyntagen til de globale tal behandles ca. 50% af genbrugsmaterialer til nye produkter. I vores land er dette tal mindre optimistisk - kun 12% af det anvendte papir sendes til genanvendelse.

På trods af at denne situation ikke er så let at rette, har iværksættere stadig mulighed for at tjene gode penge på dette og besætte en næsten tom niche for at organisere en lovende forretning.

For at gøre dette skal du organisere en kompetent reklamekampagne, forsøge at forklare befolkningen om den positive oplevelse af succesrige lande og skrive en forretningsplan for at indsamle affaldspapir i indsamlingsstedet.

Opbygning af en papiropsamlingsvirksomhed

Lige så vigtigt i denne sag er det økonomiske aspekt. For at befolkningen skal bringe affaldspapir til dig for dette, skal det betale ekstra. Uanset kvaliteten og typen af ​​genanvendte materialer betaler bycentrene normalt op til 500 rubler for hvert ton af brugt papir, der leveres.

Sammenlignet med træ er sådanne råmaterialer meget billigere, og staten tager sig af affaldspapirbranchen, så du kan regne med yderligere finansiering eller i det mindste nogle indrømmelser. Dermed vil du spare på økologien ved at bygge din egen virksomhed på dette problem.

Den første fase - lageret og transporten

  • Hvordan åbner man et samlingssted for affaldspapir?

For at organisere en station til modtagelse af papiraffald, skal du have et lager, skalaer for at bestemme deres omkostninger og en særlig presse. Pressede sekundære råmaterialer er ikke kun nemmere at opbevare, men også lettere at transportere til salgsstedet. Til dette formål kan du bruge en brugt enhed, som vil koste meget mindre end en ny - ca. 50 tusind rubler.

Hvis du har penge, er det nemt at leje et værelse i et fjerntliggende område, hvor sådanne faciliteter vil være fraværende. Omkostningerne ved en sådan lejekontrakt er mere acceptabel, og inspektionsorganerne er ikke så bekymrede. Til punktet skal være adgangsvejen. Med et begrænset budget vil din egen garage også være passende først.

For eksport af komprimerede blokke til kunder, for eksempel ved en papirmasse og papirfabrik, er det umuligt at undlade transport. En mulighed ville være at ansætte en chauffør hver uge med en lastbil til at transportere råvarer fra leveringssteder. Du kan også bruge din egen pickup eller personbil med en trailer.

På dette tidspunkt skal du have en lille startinvestering, der giver dig mulighed for at modtage hver måned op til 30-50 tusind rubler.

Rekruttering og søgning efter leverandører

Åbning af affaldet med at modtage affaldspapir, ideen vil gavne, hvis du bruger hjælp fra en ansat arbejdstager. Ejeren af ​​sin egen virksomhed ud over at modtage papirråvarer bliver nødt til at løse mange andre problemer: se efter kunder, håndtere kontrakter, bekymre sig om levering.

Til glat modtagelse af affaldspapir er langsigtede relationer med leverandører af stor betydning. Affaldspapir kan fås hos enkeltpersoner, firmaer og butikker, der med en lille størrelse kan tage op til 30 kg papiraffald pr. Uge.

Det er også vigtigt at opbygge relationer til en konstant strøm af råmaterialer med lederne af restauranter, caféer, skoler eller børnehaver. Disse institutioner kan være dine grundlæggende leverandører.

Ud over individer, forsøge at involvere i processen også viceværter, som for et bestemt gebyr vil blive engageret ikke kun i udbuddet, men også i sorteringen af ​​affaldspapir.

Nogle subtiliteter af arbejde

For at øge din virksomheds rentabilitet skal alt indgående affald sorteres. Af denne grund skal forretningsplanen omfatte organisation af webstedet til primær behandling af indgående sekundære råmaterialer, hvor det vil blive sorteret i klasser.

Alt affald af hvidt papir, uanset dets type og kvalitet, tilhører den første klasse - den højeste og dyreste. Anden klasse indeholder sådant affaldspapir som bøger, brochurer, alle former for pap. Til den tredje, en anden papir og avis masse.

Sådan organiserer du salg

Før du begynder at organisere virksomheden i samlingen af ​​affaldspapir, skal du først udvikle en strategi, hvor du vil gennemføre de indsamlede genanvendelige materialer. Det er selvfølgelig nemt at sende det til forhandlere, som er lette at finde i hver by, de vil gerne acceptere det og betale det straks. Denne pris vil dog være meget lavere end når den sælges direkte til en forbruger eller et stort modtagested.

Men selv her er fugtigheden og tilstopningen af ​​affaldspapir ikke kontrolleret uden vanskeligheder på disse steder. Normalt finder de begge, hvilket medfører en reduktion i prisen på papiraffald til 30 eller endog 40%. Betaling sker heller ikke så hurtigt, nogle gange tager det flere måneder. Derfor er det til tider endnu mere rentabelt at starte en sådan virksomhed, samarbejdende med forhandlere.

Affaldsindsamling som forretning - omkostninger

Ifølge eksperter og feedback fra forretningsmænd, at organisere et punkt for at modtage sådanne sekundære råmaterialer vil kræve omkring 200 tusind rubler.

Forudsat at du lykkes ved at gøre en stor indsats for at samle 20 tons affaldspapir om ugen og levere det til 1,5 - 2,5 tusind rubler. For 1 ton kan du tjene i gennemsnit 40 tusind rubler for denne periode. Når du fratrækker omkostningerne ved overhead omkostninger, kan du regne med 100-120 tusind rubler. nettoresultat månedligt.

Virksomhed i affaldspapir: anmeldelser og råd fra iværksættere

Ifølge feedback fra erfarne iværksættere kan man regne med et højere overskud i den videre behandling af genbrugsmaterialer.

Hvis du ikke kun har besluttet at acceptere papiraffald, kan du købe en linje til deres primære forarbejdning til videre videresalg af de opnåede råvarer til store forbrugere.

Hvis du vil være involveret i produktionen af ​​sådanne nødvendige produkter som servietter, toiletpapir, avispapir, tasker eller pap, kan du ikke undgå en fuld cykellinje. For at kunne modtage et håndgribeligt månedligt overskud på op til flere hundrede tusind eller endda millioner af rubler, er der behov for finansielle investeringer på ca. 2 millioner rubler.

Hvad kan der gøres fra papiraffald

Ifølge vores almindeligt anerkendte stereotyper opnås kun lavkvalitetsprodukter såsom toiletpapir eller emballagepapir fra dette råmateriale. Til dels kan vi være enige om, at det tidligere var en prioritet for brugen af ​​affaldspapir i hele post-sovjetiske rummet.

Samtidig brugte de udviklede lande samme ressource til kraftigt at producere produkter af høj kvalitet. Men heldigvis er tiderne i gang, og vores iværksættere, der vedtager de rige erfaringer fra deres udenlandske kolleger, begynder at introducere flere og flere højteknologiske produktioner.

Med mere kompleks genbrug af papiraffald kan du få:

  • kontorpapir af høj kvalitet;
  • byggeri og isoleringsmaterialer;
  • stoffer og tilbehør til biler;
  • engangsbordsartikler;
  • trykning produkter;
  • personlige plejeprodukter.

Derudover har den konstante forbedring af denne teknologi gjort det muligt at producere et sådant højkvalitetsisolerende materiale som økologi, hvilket naturligvis er knowhow på dette område. Derfor begynder de hvert år at overveje, at affaldspapir er et ret værdifuldt råmateriale, ikke kun for traditionelle, men også mere effektive måder at forarbejde, og antallet af virksomheder, der opererer i denne industri, stiger også.

Forum for forretningsidéer: Virksomhed i affaldspapir

Der er flere tusind USD - du kan allerede begynde!

Affaldspapirvirksomhed

Igor111 »26. juli 2012, 15:40

Affaldspapirvirksomhed

Forum for forretningsidéer "26 jul 2012, 15:40

Re: Erhverv i affaldspapir

Mityai "08 sep 2012, 12:40

Re: Erhverv i affaldspapir

Business Ideas Forum "08 sep 2012, 12:40

Re: Erhverv i affaldspapir

Igor111 »08 sep 2012, 14:40

Re: Erhverv i affaldspapir

Forum for forretningsidéer "08 sep 2012, 14:40

Lønnsom forretning i affaldspapir. Genbrug som en virksomhed

Som du ved, kan du i dag ikke kun tjene i produktionen af ​​noget produkt, men også i modtagelse af affald. Især gælder dette for affaldspapir. Desuden kan papiraffald bygges meget rentabel forretning. På hvordan man starter en virksomhed i affaldspapir, vil vi diskutere yderligere.

Noget ved genbrug af papiraffald

Mange af os husker, hvordan der i løbet af sovjetiske tider blev affaldspapir regelmæssigt indsamlet hos skoler og virksomheder. Og med sin søgning var der som regel ingen særlige problemer.

En person, både hjemme og på arbejde, står for tiden konstant over for papir i form af dokumenter, aviser, blade, bøger, brochurer og brochurer, pakker til forskellige varer, servietter mv.

I vores land, som regel, affald af denne type er simpelthen taget til en losseplads, hvor den er brændt eller rottet i regn og sne.

Samtidig genbruges papiraffald i de fleste europæiske lande. På grund af dette har virksomheder, der er involveret i dette, mulighed for at modtage en god og stabil indkomst. Så ifølge den seneste forskning er omkring halvdelen af ​​alt europæisk papir lavet af genbrugsmaterialer.

Selvfølgelig er sådanne resultater i mange henseender en følge af trykket af "grøn", der kræver bevarelse af skovene og den maksimale behandling af affaldspapir. I Rusland, mens modtagelse af genanvendelige materialer og dets videre anvendelse ikke er veludviklet. Derfor har iværksættere alle muligheder for at starte en sådan virksomhed og tjene gode penge. Først og fremmest skal du oprette en detaljeret forretningsplan.

Affaldspapir som indtjening: hvor skal man starte?

Som med åbningen af ​​en anden virksomhed, skal du i begyndelsen indføre registrering som en juridisk enhed eller en individuel iværksætter. Den mest egnede form for opsamlingsstedet for affaldspapir er en individuel iværksætter.

Værelsesvalg

På grund af det faktum, at det indsamlede papiraffald skal opbevares et sted, skal du passe på lageret. Hvis du har tilstrækkelige midler, kan du leje et passende værelse. Hvis dit budget er begrænset, kan du f.eks. Bruge din egen garage. Når du lejer et værelse, er det tilrådeligt at vælge et område, hvor dit punkt for at modtage affaldspapir vil være den eneste institution af denne art.

Personalet

I første omgang kan du arbejde selvstændigt. Husk dog, at du som virksomhedsejer vil have mange andre bekymringer ud over at acceptere papiraffald. Når alt kommer til alt bliver du nødt til at søge efter kunder, indgå kontrakter med dem, tage vare på levering osv.

Derfor åbner en virksomhed for affaldspapir det fornuftigt at ty til hjælp fra hyrede medarbejdere. På grund af det faktum, at arbejdet er enkelt og ikke kræver tilstedeværelse af en høj kvalifikation, er det ikke svært at vælge personale.

Hvor skal man se efter leverandører?

Du kan modtage papiraffald fra enkeltpersoner såvel som fra forskellige butikker, firmaer og andre organisationer. Det er vigtigt at forsøge at opbygge langsigtede relationer med leverandører. Endnu engang kan en lille butik eller virksomhed donere omkring 20-30 kg affaldspapir til dit modtagested hver uge.

Derudover kan skoler, børnehaver, restauranter og caféer blive hovedleverandørerne. Vær derfor ikke doven for at forbedre forholdet til ledelsen hos sådanne institutioner. Dette vil give dig en stabil strøm af råvarer.

Hvad angår enkeltpersoner, er det i deres henseende ønskeligt at gennemføre en lille reklamekampagne med distribution af hæfter og en beskrivelse af fordelene og fordelene ved en sådan aktivitet. Derudover kan du medbringe lokale vaktmænds arbejde, som for et mindre gebyr ikke kun vil give dig en række papiraffald, men også sortere dem.

Finesser af arbejde

Alt affaldspapir, der ankommer til dit modtagelsessted, skal nøje sorteres. Dette vil øge rentabiliteten af ​​din virksomhed betydeligt. Virksomheden for affaldspapir bør derfor sørge for tilrettelæggelsen af ​​det primære forarbejdningsområde af indgående genbrugsmaterialer, hvor papiret sorteres i klasser. Den første klasse er den dyreste.

Dette omfatter affald fra fremstilling af hvidt ubestrukket papir (undtagen avispapir) samt alle typer hvidt papir i form af skrot og produkter baseret på sulfat ubleget pulp. Anden klasse indeholder affaldspapir i form af pap, unødvendige bøger, magasiner og brochurer uden rødder, dæk og bindinger. Den tredje klasse omfatter aviser og papirmasse.

udstyr

Da affaldspapirvirksomheden ikke blot indsamler genanvendelige materialer, men også sorterer det og derefter leverer det til kunderne, skal du købe noget udstyr. Så må modtagestedet være udstyret med en særlig presse. Det er ikke nødvendigt at købe en ny enhed, det er helt muligt at gøre med brugte. Du kan købe det til en pris på omkring 50 tusind rubler. Til levering af sorteret affaldspapir på bestemmelsesstedet skal du købe en lastbil.

Salg af affaldspapir

Når du organiserer en virksomhed til genanvendelse, skal du først og fremmest bestemme, hvor du vil tage det indsamlede papiraffald. Som regel er der i hver by forhandlere, der gerne vil acceptere dit affaldspapir. Prisen på den bliver dog lavere, end når du sælger direkte, men betaler dig straks. Også ofte i hver region kan du finde et punkt for at modtage genbrug eller papirmasse.

Men samarbejdet med dem har en række vanskeligheder. Så ved levering af råvarer til modtagestedet kontrolleres det for fugt og blokering. Som regel er der begge, hvilket automatisk reducerer omkostningerne ved affaldspapir med 30-40%. Med hensyn til penge betaler ingen dig straks, og nogle gange må du vente i flere måneder at betale. I lyset af dette er det ofte meget mere rentabelt at samle affaldspapir som en virksomhed at bygge i samarbejde med forhandlere.

Indsamling af papiraffald som en virksomhed: den økonomiske side af problemet

I gennemsnit for at åbne et punkt for at modtage affaldspapir, skal du bruge ca. 200 tusind rubler. Hvis du takker for din indsats, kan du samle ca. 20 tons genanvendt materiale om ugen og tage den til en pris på 1,5 til 2,5 tusinde rubler pr. Ton, så vil den ugentlige indtjening være ca. 40 tusind rubler.

Hvis vi trækker overhead fra dette beløb, vil nettoresultatet være mindst 100-120 tusind rubler per måned. Således kan du nemt genoprette de oprindelige omkostninger i de første par måneder med aktivt arbejde.

Virksomhed ikke kun i samlingen, men også i videreforarbejdning af papiraffald

Hvis du ønsker at organisere ikke blot modtagelse af affaldspapir, men også dets videre behandling, kan du regne med et meget større overskud. Men i dette tilfælde bliver du nødt til at organisere din egen produktion, hvilket vil kræve betydelige finansielle investeringer.

Så først og fremmest er det nødvendigt at vælge de relevante lokaler og købe det relevante udstyr. I dag er det muligt at købe både en linje til den primære behandling af affaldspapir og en fuldcyklusbehandling. I det første tilfælde vil du videresælge de resulterende råvarer til store producenter.

Og i det andet vil du selv være engageret i fremstilling af de endelige produkter i form af pap, avis eller toiletpapir, servietter, papirposer osv. I dette tilfælde kan dit overskud være fra flere hundrede tusind til flere millioner rubler om måneden. Dog vil der kræves mindst to millioner rubler for at åbne en sådan virksomhed.

Modtagelse af affaldspapir er en kontroversiel forretningsidé med store udsigter.

Vi har allerede skrevet mere end én gang, at genanvendelse med den rigtige tilgang kan blive en stabil og meget rentabel forretning. Og et af de mest udsatte forretningsidéer på dette område er indtjening gennem indsamling og behandling af affaldspapir. Det ser ud til, at det kan være nemmere end at organisere indsamling af ubrugeligt genbrugspapir, og begynde at overdrage det til interesserede købere? Det ser ud til, at ordningen er ekstremt enkel - jeg købte billigere råvarer, solgte det dyrere og fik min fortjeneste. Og faktisk i returpapir samling, kan du tjene ordentlige penge, men ikke alle i denne branche er så simpelt som det kan synes ved første øjekast...

Hvordan ser folk affaldsspørgsmål

På internettet kan du læse mange artikler om, hvor simpelt virksomheden er i indsamling og genbrug af affaldspapir. De entusiastiske artikler skrevet om, hvor nemt det er: sætte et par punkter af modtagelse, til at forhandle med de distributionscentre og butikker på eksportmarkederne kartoner, for at finde en køber - og erhvervslivet spundet.

Men en sådan ordning kunne faktisk kun fungere i begyndelsen / midten af ​​halvfemserne. På det tidspunkt mistede staten kontrollen over genanvendelse, og mange iværksættere kunne bogstaveligt talt "bryde ind" denne forretning. Det er latterligt at sige, men i disse år var der bogstavelig krige end kontrol af lossepladser, markeder, store butikker og andre steder af indsamling af papiraffald... Siden da er de fleste af de større byer i genbrug markedet fuldstændigt delt, og få det temmelig svært...

Risikofaktorer

Forretning idé om indsamling, bearbejdning og salg af returpapir er meget muligt at skabe en stabil rentabel forretning, men det bør tage hensyn til alle de vanskeligheder, der kan opstå på dette område:

  • Højt konkurrenceniveau. Måske er dette det største problem - affaldspapir, det er det ældste genanvendte marked, og det har længe været opdelt. Prøv at starte forhandlinger med store indkøbscentre, og du vil finde ud af, at de allerede overleverer deres affaldspapir til nogen. Sæt den modtagende punkt i en lovende beliggenhed tæt på markedet, deponering og du vil snart begynde at friktionen med konkurrenter, der allerede tager råmaterialet her. Og sandsynligvis vil du hurtigt blive knust ved dumping eller forbindelser...
  • Behovet for en udgangsmaterialebase. I dag, kun i drømme kan du starte denne forretning med en minimum startkapital. For at forblive fladt, skal du have flere modtagesteder med opbevaringsfaciliteter, hvor du kan opsamle 3-5 tons affaldspapir. Ellers vil du bruge meget tid og brændstof på daglige flyvninger til små mængder råvarer. Derudover har du brug for et produktionsområde, hvor du kan akkumulere, sortere, komprimere eller genbruge papir. Og selvfølgelig skal man for pressning og forarbejdning have særligt udstyr, for ikke at nævne det personale, der skal betale løn. Alt dette kræver en enorm finansiel investering. Og man kan ikke undvære dem - en god pris kan kun opnås for kvalitativt sorterede og forarbejdede råvarer.

Hvordan kan jeg tjene penge på forretningsidéen om at modtage affaldspapir

Alle disse vanskeligheder betyder ikke, at vi skal sætte en stopper for ideen om at tjene penge på affaldspapir. Der er flere tilfælde, hvor denne forretningsidé kan være en glimrende kilde til basis- eller tillægsindkomst. Lad os se nærmere på dette:

  • Manglende konkurrence. Denne mulighed er kun mulig i små byer og landsbyer. Der er stadig bosættelser, hvor affaldssamling og indsamling af affaldspapir ikke er organiseret. Hvis du organiserer dem, når du modtager råvarer med tilstrækkelige lagerfaciliteter, kan du samle en anstændig mængde papir.
  • Tilsætning til eget handelsnetværk. Hvis du allerede har et netværk af butikker eller forretninger, så er du helt sikkert konfronteret med problemet med papireksport. Hvorfor give det til forhandlere? Juster pressen og begynde at sælge dig selv. Dette vil være en kilde til tillægsindkomst.

Som du kan se, kan du tjene på affaldspapir, men dette er et meget vanskeligt felt for aktiviteter. Så hvis du er tiltrukket af tanken om erhvervslivet Genbrug, så skal du være opmærksom på sådanne områder som modtagelsen og behandlingen af ​​glas, hvor graden af ​​konkurrence er meget lavere.

Hvis du kan lide dette materiale, kan du dele det med venner. Og måske sammen med dem vil du være i stand til at organisere en fælles forretning baseret på indsamling og behandling af affaldspapir.

Forum for forretningsidéer: Virksomhed i affaldspapir

Der er flere tusind USD - du kan allerede begynde!

Affaldspapirvirksomhed

Igor111 »26. juli 2012, 15:40

Affaldspapirvirksomhed

Forum for forretningsidéer "26 jul 2012, 15:40

Re: Erhverv i affaldspapir

Mityai "08 sep 2012, 12:40

Re: Erhverv i affaldspapir

Business Ideas Forum "08 sep 2012, 12:40

Re: Erhverv i affaldspapir

Igor111 »08 sep 2012, 14:40

Re: Erhverv i affaldspapir

Forum for forretningsidéer "08 sep 2012, 14:40

Sådan handler du i samlingen af ​​affaldspapir

Der er mange måder at tjene penge til genbrug. Erhverv til indsamling af affaldspapir er ikke vanskeligt, men ikke så udbredt, at man kan blive beriget. Princippet om denne virksomhed er: køb for en krone - sælge for mange penge.

I dag i hver by er der virksomheder, der køber op affaldspapir. Den bruges til fremstilling af toiletpapir, pap, genbrugt til papir. Nogle virksomheder organiserer genbrug af affaldspapir selv. Andre presser og lejer sin nærmeste massemølle for anstændigt kontanter.

Oftest accepterer punkterne for accept af papirråvarer det til en pris på 2 til 3 rubler. for 1 kg. Store supermarkeder disponerer 50 til 200 kg kartoner dagligt. Et ugentligt gennemsnitskontor har ca. 20 kg affaldspapir.

Hvor kan jeg få meget affaldspapir

Det meste af alt papirskrot er smidt på engrosbaser, markeder, i butikker, uddannelsesinstitutioner, kontorer, organisationer. Disse arkivpapirer og allerede unødvendig emballage eksporteres med lastbiler.

Sådan organiseres samlingen af ​​affaldspapir fra bunden

For at starte en virksomhed i samlingen af ​​affaldspapir er det nok at indgå partnerskabsaftaler med disse leverandører af papirstop. For en seriøs virksomhed har sådanne leverandører brug for meget - mere end 100. Vi skal bruge tid og energi til at opbygge forbindelser.

Disse organisationer og virksomheder udtager affaldspapir og betaler for affaldsindsamling på egen regning.

Du kan tilbyde afsætningsmuligheder, organisationer mv. At indgå en aftale om, at du ikke kun vil udtage alt det papir, de ikke behøver, men også betale dem for det og løse problemet med deres papirkurv.

Hyppigheden af ​​eksport af dette råmateriale afhænger af dens volumen. Dette er normalt 1-5 gange ugentligt. Betaling for uønsket papir er sat til 50 rubler. for 200 kg råvarer.

Over tid vil mange sådanne point blive akkumuleret til indsamling af papirbeholdninger. Til fjernelse af affaldspapir nødvendig lager, lastbil eller trailer. I den indledende fase af udviklingen af ​​denne virksomhed kan du leje dem eller bruge din egen garage.

Det er vigtigt at udarbejde en daglig rute korrekt for at reducere køretøjets kilometertal.

Lønnsomhedsberegninger

Hvis der hentes 1 ton papirråmateriale om dagen, vil omkostningerne ved køb af det være 250 rubler. (det vil sige prisen pr. kg bliver 25 kopecks). Omkostningerne ved udlejning af benzin og lager vil være omkring 500 rubler. dagligt. Dette affaldspapir vil blive leveret til samlingsstedet i mængden af ​​3 tusind rubler. Nettoresultatet udgør dagligt 2250 rubler.

I en stor by er der en reel mulighed for at samle 2-3 tons affaldspapir om dagen.

Organisering af indsamlingssted for affaldspapir

Du kan organisere et firma, der samler affaldspapir til lave priser fra samlere. For at gøre dette er det nødvendigt at organisere et modtagelsescenter og en reklamekampagne "Jeg vil acceptere affaldspapir" i et beboelsesområde på et tilgængeligt sted.

Dette kan gøres økonomisk ved at vedhæfte en annonce på bagsiden af ​​din bil og gøre flere ture gennem den travle del af et boligområde.

Placering af din annonce i en lokal avis vil tiltrække stor opmærksomhed. Mange mennesker, der har bestande af affaldspapir, vil gerne slippe af med det for penge.

Derefter kan store mængder sorteret og pakket affaldspapir sælges til affaldspapirfabrikker til rimelige priser. Forarbejdningsanlæg tager 1 ton affaldspapir til 50 - 120 dollars.

Fordele ved denne virksomhed

  1. Ingen investering og startkapital er påkrævet, bortset fra omkostningerne ved benzin og lagerleje.
  2. Intet behov for særlig viden og erhvervserfaring.
  3. Arbejdskapital brugt til køb af affaldspapir, løn på samme dag.
  4. Fortjeneste kan være anstændigt.
  5. Lav konkurrence i dette forretningssegment, da få mennesker kan lide at rodne med papirstop.
  6. Denne virksomhed bidrager til bevarelsen af ​​økologisk balance på planeten, hvilket reducerer skovrydning.

Indsamling af affaldspapir som en virksomhed er et meget rentabelt projekt, hvis det er ordentligt organiseret.

Kan du lide denne artikel? Del med venner:

Kartonets levetid. Hvordan i Rusland tjener på affaldspapir

Affaldspapir lever mange liv. Fra ti bokse viser det sig ni. Sandt nok samler de det lidt. Ifølge foreningen "Secondary Resources" er karton på 900 milliarder rubler rottende på skraldespild, men der er dog indført en pligt på papiraffald i Rusland. "Snob" lærte, hvordan tusindvis af mennesker foder på samlingen af ​​affaldspapir og hundreder - gå konkurs eller gøre en formue

Del:

Sælgeren af ​​tærter Mukhudzin oprettet et nyt køleskab i sit telt på Kozhuhovskaya. Boks ikke kastet. Om aftenen kommer Zafar til hende.

Janitor Zafar elsker affaldspapir og Bargigulu, hans kone. Kartonkasser fra under tv, køleskabe og sko minder Zafar om det smukke liv, han ønsker at arrangere for Bargigul og hans seks børn.

Når han tager en anden karton, siger Zafar, han tænker på lykken hos folk, der har købt en sofa, plasma eller et musikcenter. Zafar-modtageren, der er fastgjort til vognen på båndet, sender en orientalisk melodi.

Zafar blev født i den tadsjikiske by Panj for 38 år siden. Hans kone havde tidligere arbejdet i Moskva sammen med ham, i tandyr. Om aftenen elskede de at gå til Moskva-floden, se solnedgangen. Men børn begyndte at blive født for ofte, så Zafar besluttede at sende Bargigulu hjem.

Zafar keder sig ikke hjemme - arbejde gør dig ikke keder dig. Selv hos Zafar bor "hans bros" i nærheden. Mæglerne arbejder som vaktmænd i nabolaget, som sælgere og bærere i nærliggende butikker.

Janitor Zafar ved ikke noget om den separate indsamling af affald. Det er nok for ham at vide, at Anwar vil give tre rubler for et kg karton.

Med bros, Zafar går nogle gange for at ryge en hookah eller "punch up nasvai" (tobaksblanding. - Ed.) Ved havnefronten. Han forsøger at gøre det sjældent, fordi "hovedet i den alder skal besættes af en anden."

Hver dag er Zafars hoved besat med affaldspapir. Han tager det fra bros fra forretningerne og fra dumpet knyttet til ham. Hver vagtmester har sin egen container på arbejdspladsen. I weekenden rejser Zafar til den nærliggende industrizone på "fem", købt i klubben med bro Mukhudzin.

Zafar indsamler også skrot. Det er mere rentabelt at samle det, men med det er der flere problemer - det er tungt. På karton tjener Zafar en øre, men på "alle saber kombineret" er det muligt at få så meget som de nyttearbejdere betaler ham - omkring 15 tusinde rubler. I alt - 30 tusind rubler per måned. Tyve tusind sender han hjem.

Zafar ved ikke noget om den separate samling af affald, samlingen af ​​pap til ham er ikke særlig rentabel, men sandt. Zafar ved ikke, at der er 17 typer affaldspapir i Rusland. Indkøbsvirksomheder tager ikke alt. Men Zafaru er nok at vide, at Anwar vil give tre rubler pr. Kg karton.

Kardentankens tænder Anvar

En gang hver tredje dag ankommer nogle gange sjældnere en gammel "gazelle" til Zafaru og andre viskere. Hendes chauffør Anwar køber affaldspapir. Vejer det med håndvægte, selv om jeg længe har lært at måle vægten for øjet. "Mæglerne snyder ikke hinanden", men stadig sørger Anwar for, at affaldspapiret ikke er vådt: tørt, naturligvis vejer mindre. Hvis du køber fra de allerede rå råvarer, vil Anvar ikke kunne suge det selv og tjene penge på forskellen.

Tusindvis af sådanne Anvars kører rundt Moskva og andre byer i Rusland, hver køber har sit eget territorium. Anvar fører tilsyn med et par gader i nærheden af ​​Sydhavnen og afviger køberne fra Dubrovsky-markedet - der er mere pap og kvaliteten er bedre. Men du kan ikke komme der - der er en mafia, som Anvar siger.

Dubrovsky marked har sine viskere, de indsamler pap. Almazbek har arbejdet her i flere år, papen er taget fra nærmeste sælger. Nogle giver ikke pap og giver sig selv - som regel vietnameserne. "De smalle øjne slanger," Almazbek hvisker, kalder dem og ruller en stak papir med tape.

Anvar har to drømme: køb en syvende iPhone og indsæt nye tænder. Usbekisk Anvar kan ikke lide tadsjikere, men køber pap og skrot fra dem, "fordi det er en forretning, bror"

Papiret vil blive transporteret til dybden af ​​South Port - en stor industrizone, der er vokset mellem stationerne "Kozhuhovskaya" og "Printers". Næsten hvert hegn tager affaldspapir. Anwar kommer her med sine varer.

Anvar har to drømme: køb en syvende iPhone og indsæt nye tænder. Hans tænder - tre foran, herunder guld - han blev slået ud i en scuffle "en slags *** tadsjikere". Usbekisk Anvar kan ikke lide tadsjikere, men køber pap og skrot fra dem, "fordi det er en forretning, bror".

Anwar tager næsten alle pap fra dem; Vagthavderne ved, hvad de skal tage, og ikke bringe de værdiløse, fordi køberen ikke vil tage det. Anwar giver bragt karton til prisen på syv rubler pr. Kg. Fire af hvert kilo sætter han i lommen. Rublen er brugt på gas, resten han lægger på drømme. 30-årige Anwar ved, at hvis han kommer med tænder og en syvende iPhone til 19-årig Farnira, som han giftede sig for et år siden, vil der ikke være nogen grænse for hendes lykke.

Anton og Alexey's kartonvirksomhed

Køberne er blevet imødegået af den uventede varme i Moskva, de kan ikke gemme sig i den varme "gazelle", papen stinker i ryggen. Alle venter i kø, når de tager deres affaldspapir ud for syv rubler pr. Kilo. Omkring halvtreds mennesker - Kirgisistan, Tadsjikerne, Uzbeks - gemmer sig i skyggen af ​​deres biler, ryger, griner, taler en blanding af orientalske sprog med en knivspids russisk matta. Nogen spiller backgammon.

Industrizone i den sydlige del af Moskva. Bag hegnet starter produktions- og lagerkompleksets område (på anmodning af helterne nævner vi ikke navnet. - Ed.). Dette er et vigtigt led i affaldspapirets løb fra affaldet til dennes omdannelse til emballage. Her bliver affaldspapir rengjort af skorpe og snavs, omdannet til kuber på 600 kg og sendt på.

Produktionskapaciteten af ​​anlægget er tre presser på 800 tusind dollars hver. Presserne er arrangeret som følger: transportøren løfter råmaterialet til nakken, papen falder ind i den og krymper. Udgangen er en terning. Lederen siger, at en gang i sit tidligere arbejdssted i en sådan terning gik en mand til Petersburg. Han blev fuld i halsen og blandet med pap.

Kuber bliver taget til lageret. Lastbiler og godstog tager dem fra lageret - fabrikken har sin egen jernbanelinje. Bilerne forlade hver dag - til Kazan, Perm og et dusin flere russiske byer. Der vil disse kuber købe til otte rubler.

Karton rubel i lommen sætte indkøbsgiverne.

Ti procent af varerne eksporteres. Som regel er disse typer affaldspapir, der ikke behandles i Rusland. For eksempel køber Indien ivrigt kaffekopper. Oversøiske priser er højere, og du kan sætte i lommen og to, og tre rubler.

Genbrugspapir presses ind i en tæt kasse. Lederen siger, at en gang i en sådan kasse gik en mand til Petersburg. Han blev fuld i halsen og blandet med pap

Moskva er den største leverandør af affaldspapir i landet. "I alt i Rusland siger plantearbejderen", produceres omkring 300 tusind tons sådanne kuber pr. Måned. Kombiner gør 25 tusind. "

Dette er en af ​​de største indkøbsvirksomheder i Europa. 300 mennesker arbejder på det.

Der er meget mere affald. Ifølge leverandørernes sammenslutning ud af 15 millioner tons papiraffald pr. År indsamles kun 3 millioner tons og sendes til genbrug.

Ledere af indkøbsanlægget Anton og Alexei sidder i et lille rum. Deres humør er ikke meget. Regeringen besluttede at indføre et gebyr på 43% til eksport af affaldspapir. Deres virksomhed og 50 andre indkøbsselskaber under ledelse af Secondary Resources Association bad præsidenten om ikke at gøre dette. Dette vil dræbe deres allerede ikke meget rentable forretning.

I 2015 blev eksporten som et forsøg lukket i flere måneder. Som følge heraf, ifølge Anton, gik 30% af virksomhederne konkurs. Anton og Alexey mener, at på denne måde vil forarbejdningsvirksomhederne skabe konkurrence blandt producenter og lavere priser.

Ifølge Alexei fører indførelsen af ​​told til monopolisering af det genanvendelige marked, for med en sådan pligt vil udbyderne stoppe handel med henblik på eksport. Alexey-monopolister kalder planter, der, hvis en told indføres, vil kunne kontrollere priserne på affaldspapir.

Affaldssektoren er lunefuld. Zafar samler ikke pap til mindre end tre rubler. Hvis forarbejdningsvirksomheder sænker priserne, går ingen til leverandørerne - samlere og leverandører skal omskoles for at indsamle andet affald. Og 45 forarbejdningsanlæg i hele Rusland vil klare sig uden dem. Udover kollektorer som Zafar, lejer store detailkæder afgangspapir. Så en separat samling på niveau af samlere som Zafar, købere som Anvar og samlere - i princippet ingen har brug for, undtagen samlere og købere.

Planter, der behandler affaldspapir, tjener til faldende priser, og virksomheden, hvor Anton og Alexey arbejder, vil gå konkurs.

Karton redningsmand Sysolyatin

For flere år siden ankom en gummikvinde sammen med affaldspapir til pap- og papirfabrikken i Kashira. Hun forsøgte at snyde, men kvinden rystede kun og lod luften komme igennem. Arbejderne lo.

Dette er en typisk selvindsamling: produkterne fra indkøbsvirksomhederne. Selvopsamling på anlægget kan ikke lide, fordi der med så affaldspapir kommer meget affald, som skal rengøres - ellers kan et stykke jern simpelthen knække pressen.

Derfor foretrækker de på fabrikken deres affaldspapir snarere end importeret. Af de ti bokse af produktionen af ​​CSC er ni.

Kombiner - det endelige link i hver kartons sti. Det sted, hvor affaldspapiret først splittes i fibre, og så forbindes disse fibre igen. Det viser sig en ny pap.

Arbejdet her er arrangeret som dette. Kuber kommer til planten. Arbejdere undersøger dem omhyggeligt og serveres derefter på transportbåndet. Transporter tager terninger til rengøring. Affaldspapir træder ind i det stinkende tekniske vand med sand, bryder ned i fibre og bevæger sig hen til transportøren.

Renset masse er viklet på en speciel aksel med en diameter på en og en halv meter. Det bliver, og papirmasse bliver til pap. For dette passerer den fremtidige karton gennem flere aksler adskilt af presser, som presser overskydende fugt ud af det. Efter tørring omdannes 50% af fugtigheden til 8%.

De kan ikke lide selvopsamling på fabrikken, for sammen med sådant affaldspapir kommer der meget affald, som skal rengøres - ellers kan et stykke jern bryde pressen

Derefter pakker kartonen igen og går til virksomhederne, hvor de sætter noget i det. Nogen vil købe et tv, køleskab eller cookies. Karton går igen til dump. Hvis du er heldig, vil han komme tilbage igen. Hvis ikke, forbliver det på webstedet. Nu i henhold til leverandørens "Secondary Resources" -forening er der i Rusland begravet en karton hvert år med en samlet omkostning på 900 milliarder rubler. Han har ingen at samle.

Der er en del medarbejdere i det seksmåne rektangulære værksted. Et par reparatører - i blå overall, to kvinderteknologer - i grønt. Cheferne har grå frakker, men produktionschefen Sergey Sysolyatin foretrækker en dragt.

Halvdelen af ​​sit liv arbejdede han i stålindustrien. Han var leder af butikken, i underkastelse - seks hundrede mennesker. I 1997 kollapsede anlægget, og en tidligere klassekammerat, med hvem Sysolyatin spillede fodbold, kaldte ham til at lave pap fra affaldspapir. Nu har han tredive underordnede.

Han elsker sit job, men han har mange problemer. Ifølge ham er den lokale GRES engageret i nonsens - lover at slukke vandforsyningen, fordi de selv ikke har nok vand. Kartonet er dårligt, og alle er ligeglade med genanvendelse. Sysolyatin adskiller ikke skrald, fordi der ikke er nogen skraldespande i Kashira til separat indsamling. Ligesom i hele Rusland.

Zafar og millioner af andre affaldspapirsamlere fortsætter med at opdele affald til en pris på tre rubler pr. Kg. I går ringede min kone, Zafar vil snart have en søn. Har brug for at arbejde mere.

Genbrugsvirksomheden - funktioner og fordele

Få ved, at junk-forretningen kan gøre ret gode overskud. Men her mangler også deres faldgruber. For det første skal du omhyggeligt beregne alt og kun organisere din egen virksomhed for at modtage og behandle papirprodukter. Det skal tages i betragtning, at der kan opstå visse vanskeligheder på ethvert tidspunkt i en sådan virksomhed.

Til at begynde med er genanvendelse af brugt papir et job, som gavner miljøet og mennesker. Hvert år er kun halvdelen af ​​alle mulige produkter genanvendelige. Årsagen er, at denne proces har visse kemiske egenskaber. Hvis f.eks. Pap eller papir er lavet af friskt træ, er resultatet et forholdsvis højt og stærkt produkt.

Men hvis materialet er lavet af genanvendt affald, så er dets molekyler i dette tilfælde allerede sammenkoblet med 20% mindre. Hver efterfølgende operation medfører omtrent samme tab i kvalitet. Derfor kan behandlingen af ​​et materiale have maksimalt 4 cykler, da kvaliteten derefter falder under det krævede niveau.

På trods af disse begrænsninger er genbrug af affaldspapir et must. Dette vil medvirke til at holde byerne rene og beskytte skovene mod skovrydning. Nu nybegyndere iværksættere får 2 muligheder for at drive en sådan virksomhed.

I det første tilfælde foreslås det udelukkende at beskæftige sig med indsamling af affaldspapir med videre levering til specielle anlæg. Denne mulighed er perfekt til personer med begrænset startkapital, da det er ganske enkelt at starte en sådan virksomhed. I byområder er det nødvendigt at installere specielle beholdere til opsamling af affaldspapirprodukter og tage alt akkumuleret materiale om en gang om ugen og så sælge det til møllerne. Du kan arrangere eksporten med lastbil. Hvis omsætningen er ret stor, bliver du nødt til at tiltrække læssere. I en ret stor by på samme måde er det ret realistisk at samle op til to dusin tons affaldspapir om en uge. Prisen på 1 ton er omkring $ 50-80. Selv med fradrag af alle udgifter til transport, containere og arbejdstagere, får du omkring $ 1000 om ugen. Rigtig god indtjening, især i betragtning af de mindste arbejdskraft og kontante investeringer.

For at øge rentabiliteten af ​​papirvirksomheden kan du samle affaldspapir på de store detailforretninger (dagligvarebutikker og udstyr, stormarkeder, engrosbaser osv.). På sådanne steder ophobes en masse brugt papir sædvanligvis, og ifølge loven skal virksomhederne selv tage det til genbrug. Derfor vil håndbogen være glad, hvis nogen andre påtager sig dette arbejde gratis. Men i temmelig store byer i dette område er der allerede hård konkurrence, så det vil være svært for en nykommer at fange dit stykke under sådanne forhold.

Den anden mulighed er vanskeligere at gennemføre, da den skal genbruge det indsamlede affaldspapir internt. I dette tilfælde vil der være behov for store store finansielle investeringer, men fra en sådan virksomhed og overskuddet er meget mere. For at starte en sådan virksomhed skal du først finde et passende rum til forarbejdningsanlægget. Dernæst skal du købe det nødvendige udstyr. At deltage i primær behandling eller at satse på den fulde cyklus - dette er en personlig beslutning af alle. Nu på salg udstyr til begge formål. Hvis der er den nødvendige kapital, så er den fulde cyklus naturligvis at foretrække.

NGS.Business - Business Internet Magazine

Affaldspapir

Det er altid rart at kommunikere med smarte mennesker.

04/03/08 19:04 Svar på meddelelsen fra Affald bruger Sergey Yezhov

04/03/08 8:05 PM Besvar meddelelsen Re: Affald papir af bruger Scyr

Alt, der ud fra mit synspunkt taler forklaring, kalder jeg enten "skrald" eller "kærlighed." (C)

04/03/08 09:08 Svar på meddelelsen om affaldspapir af Sergey Ezhov

04.04.08 17:08 Svar på meddelelsen om affaldspapir af Sergey Ezhov

Det er altid rart at kommunikere med smarte mennesker.

04.04.08 17:10 Svar på meddelelsen Re: Affald af bruger Sergey Ezhov

04.04.08 17:16 Svar på meddelelsen Re: Affald papir bruger Scyr

Det er altid rart at kommunikere med smarte mennesker.

04.04.08 17:35 Svar på meddelelsen Re: Affald af bruger Sergey Ezhov

04.04.08 22:27 Svar på meddelelsen Re: Affald papir af bruger Scyr

04/06/08 16:53 Svar på meddelelsen om Re: Affaldspapir af bruger wiza

04/07/08 11:08 Svar på meddelelsen Re: Affald papir fra bruger Scyr

Det er altid rart at kommunikere med smarte mennesker.

04/07/08 11:10 AM Svar på meddelelsen Re: Affald papir af bruger magellan

Det er altid rart at kommunikere med smarte mennesker.

04/07/08 11:16 Svar på meddelelsen Re: Affald papir af bruger wiza

Det er altid rart at kommunikere med smarte mennesker.

04/17/08 16:30 Svar på en besked af Sergey Ezhovs affaldspapir

Det er altid rart at kommunikere med smarte mennesker.

04/17/08 10:50 Svar på en besked af Sergey Ezhovs affaldspapir

04/18/08 10:26 Svar på meddelelsen Re: Affald papir af bruger Sergey Ezhov

04/18/08 11:31 Svar på en besked af Sergey Ezhovs affaldspapir

04/18/08 14:25 Svar på meddelelsen om Re: Waste paper af wiza

Det er altid rart at kommunikere med smarte mennesker.

04/18/08 2:27 PM Svar på meddelelsen Re: Affald papir af bruger Scyr

Det er altid rart at kommunikere med smarte mennesker.

04/18/08 18:16 Svar på meddelelsen om Re: Affaldspapir af bruger Sergey Ezhov

Gå til forummet

Læs os, hvor det er praktisk

Netværksudgave "NGS.NOVOSTI" (18+)
Registreret af den føderale tjeneste for tilsyn med kommunikation, informationsteknologi og massekommunikation (Roskomnadzor)
Attest for registrering af medier EL nummer FS 77 - 70959 fra 09/13/2017
Grundlægger: City Portal Network Ltd.
Redaktionelt personale: City Portal Network Ltd.
Chefsredaktør: Agafonov Alexander Sergeevich
Redaktionel adresse: 630099, Novosibirsk region, Novosibirsk, ul. Lenina, 12., 6. etage, telefon +7 (383) 227 00 14
E-mail af redaktionen: [email protected]

NGS.BUSINESS er et online online magasin for Novosibirsk. Daglige nyheder fra erhvervslivet, økonomi og finans, ekspertkommentarer. Takket være webstedet kan du finde ud af valutakurser og vælge et rentabelt bidrag blandt tilbudene fra banker i Novosibirsk, find meddelelser om køb og salg af færdigfremstillede forretninger, hente et realkreditlån, billån og diskutere forretningsidéer og spørgsmål med læsere på forretningsforummet.

Penge - papir - penge.

(indsamling af affaldspapir som en virksomhed)

Affaldssamling er en af ​​de letteste, velkendte, men ikke altid populære måder at tjene ekstra penge på. Og forgæves. At indsamle papir og sælge det til et papirforarbejdningsanlæg kan generere en meget anstændig indkomst. Beskæftigelse kræver ingen uddannelse eller særlig uddannelse eller erhvervserfaring. Sagen er kun reduceret til indsamling af affaldspapir og sendt til samlingscentret.

Du vil ikke tro det, men nogle flittige arrangører af denne virksomhed tjener omkring 50 tusind dollars om året. Hvis du har nogen problemer, slippe af med komplekserne og kom til arbejde! Efter at have arbejdet, vil du forstå, at dette er en værdig og ædle besættelse. Du tjener ikke kun penge - du redder naturen. Generelt "maler manden et sted."

Du behøver ikke komplekst udstyr, det vil være nok at have en lille lastbil eller trailer til din bil. Men i princippet kan du undvære dem. Jeg så en mand, der samler papir på den gamle måde: Brug et håndkartotek. Og han overbeviste om, at han med vilje ikke ønsker at udvide sin forretning, selvom han kunne.

Lad os starte fra slutningen. Hvor meget tror du planten vil betale dig for det leverede papir? Ikke så lille, da du får det gratis eller for et mindre gebyr.

Priserne kan naturligvis variere - markedet er markedet. Men praksis viser, at genbrugscentre betaler temmelig gode penge til papirmasse. Så, aviser accepteres til en pris på omkring $ 50 pr. Ton, karton koster omkring $ 75, og godt kontorpapir accepteres til en pris på omkring $ 120 pr. Ton.

Dit overskud afhænger selvfølgelig af, hvor godt du organiserer din virksomhed, og om hvor lang tid du kan bruge til at organisere samlingen af ​​affaldspapir.

Er der meget papir rundt? Selvfølgelig har du mistanke om det meget. Men du kan ikke forestille dig, hvor meget det er! Det kan argumenteres - vi lever stadig i en papirverden. Ukrainere bruger hvert år omkring 100 millioner tons papir: fra dagblade til bøger og papkasser. Og vi smider mindst 50 millioner tons papir, mens næsten hele det kan genbruges og genanvendes. Ved at oversætte dette til penge får vi et tal på omkring 4 milliarder dollars i papiraffald, der kan indsamles og genanvendes hvert år. Tøv derfor ikke - denne virksomhed har et virkelig højt indkomstpotentiale.

Husk hvordan du håndterer gamle aviser efter at have læst? Og med reklameposten, at du vedvarende smides ind i postkassen? Enten kaster du det i skraldespanden, eller du sætter det i et aflukket hjørne - for at smide det i bulk.

Praksis viser, at hvis du nærmer dig problemet alvorligt og organiserer alt ordentligt, kan du tjene ekstra $ 300 eller mere om ugen uden meget besvær, og det tager ikke lang tid. Men du har brug for en klar planlægning og organisation af sagen.

Du skal starte med at organisere opbevaringsområdet for det indsamlede papir. Dette kan være en garage, dit sommerhus, et skur eller et sted, der lejes under visse forhold. For eksempel, i noget tomt lager eller i hangar. Der skal være nok plads til at strømline dit "bytte". Og til dit lager skal være indgangen.

Hvis du beslutter dig for at gøre denne forretning en vigtig, så har du brug for hjælpere og andre skalaer. Start med at arbejde med skoler, erhvervsskoler, studenterorganisationer. Først og fremmest, lad dem vide, at du er klar til at betale penge til det papir, de samler og transporterer til dig. Og for det andet, at dette er en ædle sag, da den bevarer skovene. Dit mål er at ansætte nok folk til at gøre (først og fremmest) det fysiske arbejde.

Hvor meget skal du betale medarbejdere - over tid beslutter du. Normalt i denne virksomhed betaler iværksættere omkring 20 dollar pr. Ton. Vi skal gaffle for reklame.

Til at begynde med skal du selv lave en annonce eller tilmelde dig selv og vedhæfte den f.eks. På bagsiden af ​​din bil eller trailer. Du kan bare skrive: "Den konstante samling af affaldspapir. Telefon... ". Det vil nok være.

Rejser med reklame rundt om i byen. Park i et travlt sted, gå hjem, spørger borgere, hvis de har gamle aviser eller kasser. Tro på, at du vil blive "velsignet" med en stor bunke papir i næsten ethvert hus eller lejlighed.

Desuden vil du, hvis du gør det hele tiden, besøger visse gader og distrikter om en gang hver anden uge, vil se, at lejere bliver nødt til at forberede papir til dig personligt. Glem ikke at forlade dit visitkort med papirgiveren overalt. Og generelt forlader dine visitkort, hvor det er muligt.

Og hvis du vil være folk, der sparer meget papir for dig, og også betaler, vil du se, hvordan din virksomhed skrider frem. Men hvis du regelmæssigt gør dine omveje, vil du opdage, at folk ikke kun vil give dig papir gratis, men også med det til dine trailer med egne hænder.

Derudover kan du besøge virksomheder, kommercielle virksomheder, butikker og varehuse i byen. Tal med virksomhedsledere, butiksejere og andre ledere. Bed dem om tilladelse til at tage ud af deres gamle papkasser og andet papir.

Din indkomst kan stige betydeligt, hvis du parkerer din bil på et fast sted og fylder det med papir og pap fra nærliggende butikker og virksomheder. Det er godt at have en kæde af sådanne parkeringspladser - hver fire til fem blokke, hvor du tager ton eller mere papir. Sørg for at få en godt skærpet kniv. Nej, ikke til selvforsvar, men for hurtigt at skære hjørnerne af kasser og gøre dem flade stakke. En almindelig penkniv vil gøre.

En god kilde til papirråvarer er kontorer for kommercielle virksomheder. Især dem der bruger computere og printere intensivt. Computerteknologi har skabt en strøm af brugt højkvalitetspapir. Og det er den "gyldne bund" for din virksomhed. Gå til et sådant kontor, tag et par tomme kasser, og spørg personalet om at lægge alt affaldspapiret derinde. På nogle steder kan du straks afhente op til 20 kg. dyrt affaldspapir.

Mindst dens 20 kg. Du kan hente kvalitetspapir (bogstaver, konvolutter, rapporter, mapper) mindst en gang om ugen i de fleste kontorer, hvor du forlader tomme kasser. Og selvfølgelig er et fund for dig firmaer, der beskæftiger sig med udgivelse. Og hvor meget kan du tage råvarer på det sædvanlige postkontor! Du vil blive overrasket: hvor meget papir skal de smide væk.

Ved at udvikle en virksomhed kan du sætte medarbejdere på beviste ruter. Og selv - at lægge nye ruter. Du kan ansætte en lille besætning, der arbejder på flere ruter hver dag til et mindre gebyr. Betal dem et bestemt beløb for en vis mængde papir. Hvis du har en velorganiseret virksomhed, vil du modtage fra en til to tons papir hver tredje time af deres arbejde.

Yderligere forretninger kan lægges mere grundigt. Organiser et enkelt distrikts forsamlingssted. Lej et egnet køretøj til dette formål. Find ikke kun gode kunstnere, men også arrangører, foremen. Nogle udstyr vil allerede være påkrævet, for eksempel en skala og en slags kontor. Det vil være nødvendigt at holde regnskabsposter og holde arbejdsregistre.

Det er godt, hvis vi klarer at blive enige med tankstationen på stedet for et midlertidigt samlingssted der. Derefter behøver dine kunder ikke at lave yderligere ruter til at aflæse papir. Vægte kan placeres ved siden af ​​benzinstationen og opbevaringsrummet i tankstationen.

Selvfølgelig skal du lave to eller tre plader og placere dem i nærheden af ​​hvert spor af indgangen til tankstationen. Dine tegn skal fortælle dig, at du på dette sted kan sælge gamle aviser til prisen på for eksempel 20 kopecks pr. Kg. Antag at du betaler $ 30 pr. Ton, men samtidig er alt fysisk arbejde udelukket. Din opgave er at transportere den hule trailer til forarbejdningsanlægget og få din $ 50 pr. Ton.

Glem ikke at udvide din reklamekampagne. Annoncer i lokale avisannoncer. Så snart den første indkomst vises, skal du ikke glemme at placere din annonce på de gule sider i telefonkatalogen og i byens handelsmappe.

Priserne i annoncen kan skrive eller ikke skrive. Dette er et spørgsmål om smag, men jeg anbefaler ikke at gøre dette. Priserne kan jo pludselig ændre sig, og ændringer i telefonbogen er kun mulig efter et år.

Placer løbende annoncer i den mest læsbare lokale avis. Meddelelsen bør invitere til at arbejde folk, der er interesseret i akkord eller for interesse. Det er bedst at placere dine annoncer fra torsdag til lørdag. Disse dage tænker folk normalt på at genoprette ordren i deres hjem og kontorer.

Brug og muligheder for mundtlig reklame. Derfor deltage i alle tilgængelige forretnings- eller kommercielle klubber og samfund. Lær de lokale iværksættere at kende og værdigt anbefale din virksomhed. Gå ikke glip af muligheden for at tale med folk i dit område. Brug ethvert møde: fra skole til forvalg.

Forbered godt. Du kan præsentere din virksomhed i et meget gunstigt lys. Du vil se - resultaterne kan overstige virkningen af ​​en af ​​de dyreste reklamer. Læs statistiske materialer og fortæl folk om mængden af ​​papir, som borgere i vores land bruger årligt, hvor meget de kaster ud. Forklar at jo mere papir de giver i, desto mere skov kan de gemme.

Fremhæv dine ædle hensigter. Overbevis dig selv, at det var statistikken om ødelæggelse af skovene, der åbnede øjnene for problemet og fik beslutningen om at åbne et center for indsamling og genbrug af genbrugspapir. Jo mere inspireret din tale, desto større vil være din potentielle indkomst.

Og da din virksomhed er direkte relateret til spørgsmålet om bevarelse af natur og skov, er det muligt, at du kan overbevise en lokal radiostation eller tv-kanal for at give dig fritid til at dække dette problem og selvfølgelig at reklamere for din virksomhed. Forsøg at gøre et uimodståeligt indtryk på publikum og publikum, få forretningsledere til at tænke over, hvor meget papir de kan levere til dit samlingssted.

Tryk på, at du renser miljøet, redder træ og betaler for tjenester fra alle, der er villige til at deltage i dit nyttige fællesskabsprojekt. Forbered artikler om dig selv til medierne, tjek redaktionen og snak med avisansatte. Det er muligt, at du vil kunne poste en artikel om din virksomhed gratis.

Således er mærket først, men du kan realistisk gøre forretningen nyttig for samfundet til en blomstrende forretning og vinde respekt for andre.

Forfatter: Roman Boev
Kilde: www.dengi-info.com

ADVARSEL! Alle priser er gældende ved skrivningstidspunktet.

Top